Fashon week, Spring 2013 – Најдобрите обувки за следната 2013 пролетна сезона

Loading...

Девојки навалете. Време е да видите што има ново во светот на модата за претстојната сезона пролет 2013. 

 

Puls24 ви овозможува да ги погледнете најновите модели на обувки, од таканаречените гејша платформи па се до навистина контраверзни модели на чизми, како и навистина прекрасни секси сандали претставени на изминатите модни недели во Њујорк, Милано и Париз.

 

Уживајте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...