Видео: Гимнастичар падна на висина од 1,200 метри

Норвежанецот Ричард Хенриксен сакаше да изведе нешто по кое ќе остане запамтен, точката што сакаше да ја изведе можеше да биде кобна по неговиот живот.

Хенриксен, на време го отвори падобранот и без никакви проблеми потоа се спушти на земјата.

Пронајдете не на следниве мрежи: