Фото: „Увјек Вјерни“ тргнаа накај Скопје

Клубот на навивачи на Хрватската фудбалска репрезентација, „Увјек Вјерни“ тргна накај Скопје, според информациите кои ги пренесува официјалниот сајт на овој клуб на навивачи, се очекува бројка од околу 1000 навивачи од Хрватска да се појават на „Филип Втори“ во Скопје.

Фото: uvijekvjerni.hr

Пронајдете не на следниве мрежи: