Македонија 1:0 Хрватска

ГООООООООЛЛЛЛЛ … МАКЕДОНИЈА ВОДИ 1:0 против моќната Хрватска. Плетикоса беше немоќен пред Ибраими… НАПРЕД МАКЕДОНИЈА … Поклонете ни барем уште 4… МА КЕ ДО НИ ЈА ! ! ! ! Нека ечи Гоцевата раса…

Пронајдете не на следниве мрежи: