Јаневски: Не ја повторивме играта од Загреб

Чеде Јаневски на пресот по натпреварот изјави дека нашата селекција не ја повтори добрата игра од Загреб, наведувајќи дека грешките во примените голови создало нервоза кај играчите.

„Не ја повторивме играта од Загреб, имавме императив од овој наптпревар, бодови, Хрватите заслужено дојдоа до победата“ изјави Чеде по натпреварот.

„На вакви натпревари не смееме да правиме такви грешки, ни создаде нервоза“ вели Чеде Јаневски во врска со грешките при примените голови.

Пронајдете не на следниве мрежи: