Македонската публика во еден глас: Ти си за нас новиот Шаќири!!!

Македонската публика на големо го слави Агим Ибраими по овие натпревари каде нашиот репрезентативец со срце на терен покажа и докажа како се бранат боите на сопствената репрезентација, Македонија на нозе, публиката на „Филип Втори“ горделиво уживаше во борбеноста на феноменот наречен АГИМ ИБРАИМИ, меѓудругото не се штедеа пофалби на сметката на Агим, па се одеше до таму што некои дадоа краток и кус коментар односно споредба: „Агим, ти си новиот Шаќири!!!“, поврзувајќи го Ибраими со легендата на Македонскиот фудбал, големиот борец кој секогаш играше со срце за Македонија, Артим Шаќири.

Фото:  uefa.com

Пронајдете не на следниве мрежи: