Романски „Digi Sport“: Стеауа доби квалитетен десен бек!!!

Романски „Digi Sport“ ја пренесува одличната игра на младиот Даниел Георгиевски каде наведува дека екипата на Стеауа доби одличен фудбалер по десната бековска страна.

„Digi Sport“ за Георгиевски пишува… „Македонскиот дефанзивец Даниел Георгиевски (24годишен) почнува да прикажува премногу квалитетни игри, и веќе е јасно дека Стеауа во него доби одличен играч“.

Извор: www.digisport.ro

Пронајдете не на следниве мрежи: