Есенски модни комбинации

Loading...

Есенскиот период е малку комплициран кога станува збор за нашата гардероба.Не знаете дали да се облечете топло, дали ладно…а сепак сакате да изгледате дотерано и средено. Во нашево Скопје, конечно стигнавме до тоа да имаме некаков избор (и тоа искрено по не многу високи цени), па токму затоа во тој стил ви приложуваме неколку фотографии, неколку наши избори од гардеробата до ситните модни детали за тоа како да изгледате секогаш дотерано и со стил.
A вие побрзајте со шопингот, се надеваме ви дадовме неколку идеи…

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Погледнете ги и следниве статии:
Zara фустани за оваа зимска сезона
Koлекција на чанти од Stradivarius
Koжа за оваа сезона
 
 

loading...
Loading...