Најубавите Louboutin потпетици – фото

Loading...

Нема девојка која не сонува за барем еден пар вакви чевли. Кристијан Лоуботин е кралот на високите потпетици и секогаш знае што сакаат жените. Неговиот препознатлив црвен ѓон го освои светот. Погледнете ги најубавите потпетици од овој генијалец. 

loading...
Loading...