Плетенките се секогаш ИН

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Овој начин на уредување на вашата коса никогаш нема да излезе од игра.Плетенките ги носат девојките од сите возрасти и на сите совршено им прилега.

 

Таа може да биде опуштена за да ги завршите обврските преку ден, за спортување или за прошетки. Исто така таа може да биде и убаво направена, средена и да претставува само уште еден детал кој ќе ја дополни вашата елеганција доколку сте решиле косата да ја средите во плетенка за вашите ноќни излегувања.

 

Плетенките се голем хит и кај славните од Холивуд. Ви приложуваме неколку фотографии како предлози за тоа како може вашата плетенка да изгледа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

6 Парчиња што мора да ги имате оваа зима

 

 

 

 

4 модни додатоци кај жените кои мажите ги презираат

 

 

 

 

Како да изгледате свежо и во есен?

 

 

loading...
Loading...