Направете пунџи како што носат славните

Loading...

Потребно е само малку вежбање и знаење за да го постигнете оној изглед кој го имаат славните на црвениот тепих. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви приложуваме неколку туториал-клипови, каде што може да погледнете лесни трикови до совршена фризура односно пунџи, без разлика дали се работи за елегантна пунџа, романтична или опуштена за преку ден.

 

Брза и бушава пунџа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Француска превиткана пунџа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Опуштена, елегантна пунџа на страна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Романтична, плетенка-пунџа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Висока, стегната пунџа за елегантни пригоди:

 

Погледнете ги и следниве статии:

4 модни додатоци кај жените кои мажите ги презираат

 

 

 

 

Koжа за оваа сезона

 

 

 

 

 

Плетенките се секогаш ИН

 

loading...
Loading...