Фото: Интересни капи со ушиња за зимава

Loading...

Последниве неколку години, зимите се се поладни и мора да најдеме начин како да го згрееме нашето тело а притоа да изгледаме модерно и убаво. Затоа во прилог ви претстауваваме неколку интересни капчиња со ушиња, кои не само што се модерни и тренди, туку и ќе ве стоплат во студените зимски прошетки по снегот. 

 

 

Поврзани статии:

5 фризури кои секогаш ќе бидат во тренд

6 Парчиња што мора да ги имате оваа зима

Make up трендови за оваа зима

 

loading...
Loading...