Фризури на стариот Холивуд

Loading...

Модата е едно од нештата кадешто секогаш ќе ја имаме приликата да видиме нешто што било најбарано, најносено, наприменувано, да биде повторно за само неколку повеќе или помалку години повторно ин.

Како на полето на гардеробата така и на полето на модните трендови во поглед на фризурите. 

Погледнете ја следната галерија од неколку дефинитивно безвременски фризури.

 

Погледнете ги следниве статии

 Невообичаен изум: Гаќички за вашите стапала

 

 

 

 

 Најубавите фустани на славните за оваа недела

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Плетенките се секогаш ИН

 

 

loading...
Loading...