Кожни јакни – тренд за секоја сезона

Loading...

Кожните јакни се практични, штосни и токму поради ова никогаш нема да излезат од мода. Посебно за овој период во годината, кога времето е се уште променливо, кожните јакни се вистинскиот избор за вас. Лесни се за комбинирање и во нив секогаш ќе изгледате модерно. Можат да бидат подолги и пократки, во разни бои, со нитни, реси, ретро, моторџиски… За каква и да се одлучите, нема да згрешите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поврзани статии:

Chanel 5 опасен за користење

6 Парчиња што мора да ги имате оваа зима

Zara фустани за оваа зимска сезона

 

loading...
Loading...