“Scary Beautiful” – Најстрашните обувки на сите времиња

Loading...

Marilyn Monroe одамна имаше кажано: ''На девојката дајте и ја вистинската обувка и она ќе го освои целиот свет''. Меѓутоа до каде треба да се жртвуваме по цена за следење на постојаните модни трендови и поголема убавина.

“Scary Beautiful” се обувките поточно високи потпетици кој се дизајнирани од страна на Leonie van der Vyve. Застрашувачки убав пар на обувки кои повеќе би ве исплашил одошто би бил удобен. Секој поглед кон овие високи потпетици е сосема доволен за да би осетиле еден вид на болка во вашите нозе.

Најопасните обувки досега видени, обувки кои ги надминуваат границите на она нешто што би го нарекле мода и уметност.

Во прилог погледнете го следното видео како изгледаат овие навистина застрашувачки обувки.

 

Погледнете ги следниве статии

 Chanel 5 опасен за користење

 

 

 

 

 

 

 Кожни јакни – тренд за секоја сезона

 

 

 

 

 

 

 

 Модни совети за како да изгледате послабо

 

 

loading...
Loading...