Ирина Шаeк изгледа уште поубаво во невестински фустани

Loading...

Преубавата манекенка Ирина Шаeк, многупати ни има докажано и покажано колку изгледа совршено во костими за капење. Овој пат ви претставуваме нешто поинаку од неа. Ирина Шајк во невестински фустани…

Таа направи фотосесија каде не е само во класични невестински фустани. Можете да ја погледнете и високата мода, која ги руши правилата за класичниот бел невестински фустан. 

 

Фотографии се рај за очите, како за мажите, така и за жените…

 

 

 

 

Погледнете и уживајте!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Фото: Ирина Шаек во секси издание

 

 

 

 

ФОТО: Совршенството Ирина Шеик 

 

 

 

 

Ирина Шајк во новата рекламна кампања за долна облека

 

 

loading...
Loading...