Се бара оператор за телепродажба

БЛИЗУ ДООЕЛ Скопје има потреба од 1 вработувањe на определено работно време за работно место ОПЕРАТОР ЗА ТЕЛЕПРОДАЖБА ВО СКОПЈЕ.

 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator-za-teleprodazhba/2860

Пронајдете не на следниве мрежи: