Џемпери за секоја пригода

Loading...

Одберете ги омилените џемпери од high street брендовите кои пристигнуваат оваа есен. Зара, Манго, H&M нудат класични плетени парчиња во сите бои и за сите комбинации.

 

Лесно можете да ги искомбинирате со обични фармерки или пак некое интересно здолниште. 

 

Сепак можете убаво да се подготвите за зимата, и сепак да изгледате модерно. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ги и следниве статии:

Модна инспирација за оваа зима

 

 

Фото: Интересни капи со ушиња за зимава

 

 

Зимски изглед со Mango

 

loading...
Loading...