Кондури наменети само за Алфа мажјаците (фото)

Loading...

Дизајнерското дуо „Apex“, во кое успешно веќе четири години соработуваат Маријан Фанати и Доминик Јанг, лансираше лиинија на машки обувки кои се наменети само за оние мажи кои успешно чекорат кон успехот од својата кариера.

Станува збор за класичен модел на кожни обувки кои наместо стандардниот ѓон имаат 1.050 заби. Всушност тоа се керамички навлаки, но занимливо е што некои од нив се направени и од злато.

Сосема невообичаени, на прв поглед нормални, но кога ќе видите што всушност е нивниот додаток претпоставуваме дека и не би ви било сеедно. 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Нова колекција на машки обувки од Lacoste

 

 

 

 

 

 

 

 Maшка колекција од Bershka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 10те најдобри голи насловни страни на сите времиња

loading...
Loading...