Парфемски накит

Loading...

Младата дизајнерка Џоди Кокен осмисли феноменално решение за сите оние дами чија што кожа во допир со некои од состојките од парфемите е подоложна на алергиски реакции.

Станува збор за симпатичен златен накит, кој во допир со отворена боцичка го апсорбира парфемот, притоа служејќи и како накит и како парфем кој би можел да си го допуштат и оние најосетливите, притоа мирисајќи ја посакуваната арома.

Прекрасно, едноставно, интересно и совршено. 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Фасцинантни парчиња накит

 

 

 

 

 

 Принцезите од светот на Дизни, инспирација за неверојатен накит

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Како да го носите вашиот накит

loading...
Loading...