Вкусете го вашиот накит

Loading...

За момент замислете си дека живеете во еден поинаков свет. Една реалност каде се е поинаку. Свет во кој храната, овошјето и зеленчукот се дел од вашиот живот на еден поинаков начин.

Замислете како дел од вашиот накит се алките од банана, ременот  направен од риби, балетанките од модри домати.

За да вашата фантазија биде исполнета, во прилог ви ги нудиме фотографиите кои ќе ја поткрепат вашата имагинација, ќе изнудат воздишки, и ќе бидат доволен мотив за да достојно кажеме дека некои личности никогаш нема да знаат која е вистинската граница за креативноста.

Уживајте во приложената галерија.

 

Погледнете ги следниве статии

 Парфемски накит

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Принцезите од светот на Дизни, инспирација за неверојатен накит

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Безвременски чанти кои никогаш нема да излезат од мода

loading...
Loading...