David Beckham за Breitling.

Loading...

David Beckham изгледа посебно дарежлив во последниот период – тој реши да ги сподели со своите фанови на Facebook сликите од најновата кампања на Breitling, чие заштитно лице е англискиот фудбалер. 

“Отсекогаш сум ги сакал Breitling затоа што тие создаваат саати кои се спој на висок квалитет и безвременски дизајн. Мојата соработка со нив практично беше природен избор. Тоа е фантастичен бренд.” – изјави Beckham. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

 David Beckham во кампањата за H&M 

 

 David Beckham повторно во акција!

 

 Бекам има нова фотосесија… Еве ја за вас!!!

 

loading...
Loading...