Несреќник живее со непознато суштество во половиот орган

Loading...

Несреќник (52) од Тембисе, Јужно Африканска Република, кој тамошниот весник Дејли Сан го претстави под псевдонимот Џексон, веќе 6 месеци проживува драма од најлошите хорор филмови.
 
Имено во неговиот полов орган постои некакво засега непознато суштество кое полека го нагризува неговиот полов орган.
 
Локалните доктори, се обидуваат да му помогнат со антибиотици, но тоа не ги подобри резултатите, па така јадникот се насочи кон сангомата кој е тамошен начин на лечење.
 
Тие му кажале дека некој на него фрлил клетва, но тој верува во тоа бидејќи тој не се плетка со туѓи жени. Тој на сангомата и дал се што поседувал вклучувајќи ги и своите финансиски средства, но ништо од тоа не помогнало, па сега тој преку медиумите бара некаква помош.
 
Тој вели дека суштеството кое е во неговиот пенис е големо колку палец, и дека тој го чувствува како мрда. Сперматоводот му е отечен, а крвта може буквално да ја помириса.
 
извор: www.24sata.hr

loading...