8 Трикови за зголемување на вашето око и заводлив поглед

Откријте на кои делови треба да нанесете коректор, која сенка е најдобра за вашето око да изгледа поголемо, но и каде точно треба да ја нанесете за да се направи илузија на поинаков облик.Играњето со секите, осветлување на одредени делови на окото со помош на коректорот, но и создавање на агли со потемна сенка, се само корисни алати со кои можеме да направиме визуелно да ги зголемиме очите. Погледнете ги најважните трикови во ова видео:Играњето со секите, осветлување на одредени делови на окото со помош на коректорот, но и создавање на агли со потемна сенка, се само корисни алати

Пронајдете не на следниве мрежи: