Ја сликал ќерката во провокативно издание за полесно да ја продаде колата

Loading...

Запознајте ја Лекса Ридли. Таа има 20 години и на овие слики му позира на својот татко.

Тој и неговата ќерка се решиле да ги направат овие фотографии со цел полесно да ја продадат колата на eBay.

Дефинитивно ја заслужува титулата “Најлош татко за годинава”!

Во било кој друг случај, темата на оваа статија би бил само кичот, но овде станува збор за нешто многу повеќе од кич, тука станува збор за бизарната врска помеѓу таткото и ќерката. 

loading...