Крема за бричење со мирис на сланина – најдобриот начин за ослободување од досаданата брада

Loading...

Доколку сте еден од оние кои секое утро, без разлика на предупредувањето колку многу е здрав и битен, редовно го прескокнувате вашиот доручек, конечно пристигна вашето решение и за овој проблем.

Не би имало ништо поубаво од мирисот на свежа сланина за време на вашето бричење, која би ви го разбудила заспаниот апетит.

Производителот J&D’s Foods, познат по своите производи од сланина, истакнува дека со овој производ не самошто би добивате богата крема со висока хидратантна заштита, збогатена со благотворни есенцијални масла, туку и мирис на свежа сланина во текот на целиот ден.

Колку и да звучи чудно и смешно, сепак реакциите од користењето на оваа крема се и повеќе од очекуваното одлични, притоа нејзините корисници истакнувајќи дека благодарение на неа се чувствуваат и многу посамуверено.

Ова задоволство би ве чинело 12 евра.

Извор: index.hr

loading...