86-годишен старец се оженил со 18 годишна девојка..

Loading...

86-годишен маж отишол на доктор на годишен преглед. Дедото му се пофалил на докторот: 86-годишен маж отишол на доктор на годишен преглед. Дедото му се пофалил на докторот: 
– Се оженив за 18 годишна девојка, која забремени од мене. Што ќе кажете, докторе?
Докторот се замислил за момент и одговорил: 
– Ќе ви кажам нешто. Имам еден познаник, кој е голем ловец, но еден ден брзајќи наместо пушката го зел својот чадор. 
Се случило баш тогаш да сретне огромна мечка. Тој го подигнал чадорот го насочил го кон ѕверот и ја притиснал рачката. И погодете што се случило. Мечката паднала мртва. 
– Невозможно – рекол старецот. – Сигурно ја застрелал некој друг. 
– Токму тоа сакам да ви го кажам и јас 86-годишен маж отишол на доктор на годишен преглед. Дедото му се пофалил на докторот: 
– Се оженив за 18 годишна девојка, која забреме

loading...
Loading...