После 5 години ја раскинале врската на Youtube

Loading...

Оригинално! Се повеќе станува тренд, луѓето преку реалити шоуа, или социјалните мрежи да го споделат својот приватен живот со странци.

 

Истото го направи и младиот пар од Бруклин, Џонатан Ман и неговата (сега веќе поранешна девојка) Ајвори Кинг, кои своето раскинување, најдоа оригинален начин тоа да им го соопштат на своите пријатели, но преку Youtbe и тоа во облик на песна. Како причина за раскинувањето се наведува различниот поглед во однос на имањето деца. Додека Џонатан сака деца, Ајвори не е сеуште подготвена на тој чекор. Сепак тие двајца се согласиле за едно… а тоа е музичко раскинување на популарниот Youtube со цел, сето тоа да биде помалку болно. 

 

Текстот на песната има една чудна порака: ''Викајте не на секоја забава, и ние ќе успееме. Немојте да се чувствувате чудно, ве сакаме!''

Со ова тие сакале да ја намалат болката, да не мораат на сите пријатели да им објаснуваат поединечно дека раскинале и постојано да се навраќаат на истото. 

 

Во секој случај, после многу прегледи на Youtubе ова е дефинитивно единственото интернет-видео раскинување, но во секој случај е навистина оригинално.

 

loading...