Вовед во порно филм, или реклама за паста за заби

Loading...

 

Австралиската фирма Quay пред неколку дена во јавноста објави интересна реклама.Ако до сега сме биле навикнати на фактот дека сексот најдобро продава, тогаш оваа реклама отиде еден чекор понатаму. Рекламата не е воопшто лоша,  дури е духовита. Како се споени секс сцените, со разочарувачки ''настап'' на машкото, хумор и паста за заби погледнете и самите…

loading...