“Распеани лавчиња” – детски фестивал во Карпош

Loading...

” Распеани лавчиња ” ќе се одржи  кон крајот  на месец декември 2012  година.

Организацијата се врши од страна на K-TIM  Продукција, заедно со својот тим и истиот предвидува 12 песнички за дечиња, богат сценски настап со кореографија, детски хор, Дедо мраз кој ќе им дели пакетчиња и гратис ЦД-иња на најмалите.

Текстописец, аранжер и координатор на целиот проект е естрадниот уметник Славиша Кибровски. Целта на овој хуманитарен фестивал е да стане традиционален и да усппее да обезбеди добра забава за најмалите граѓани на Карпош пред Новогодишните и Божиќните празници.

loading...
Loading...