Се нуди програма за млади банкари

Loading...

Доколку имате универзитетска диплома од областа на економијата, правото, земјоделието, техничките факултети, или сте апсолвент на некој од горенаведените области…

 

Ве покануваме да Аплицирате!

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-vo-delot-za-kariera-na-www-procreditbank-com-mk-preku–link-za-apliciranje-/3481

 

 

 

 

loading...