Се бара лице за продажба на авио билети

Loading...

ЗИП ТРАВЕЛ (Канцеларија – Скопје) има потреба од продажно ориентирана личност за работен ангажман на позиција ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА НА АВИОБИЛЕТИ.

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/lice-za-prodazhba-na-aviobileti/3478

 

loading...