Модна комбинација на денот

Loading...

Се чини дека не може да најдете идеално решение за да го победите студот, а од друга страна да изгледате модерно. Пренатрупани од алишта со цел да се згреете, не дава баш убав впечаток на средена девојка. Немојте да мислите дека не можете да успеете и на двете страни. Ви предлагаме идеална комбинација за овие студени денови кои се пред нас. Модерно, скоцкано, топло…

 

loading...