Агент за телефонска продажба

Loading...

Работењето во Студио модерна нуди многу можности за градење на професионалното знаење и вештини. Високо квалитетните тренинзи за продажни и комуникациски вештини Ви даваат можност да го максимизирате вашиот резултат и да постигнете врвни резултати во продажбата. Сега имате одлична можност да бидете Консултант за телефонска продажба на светски познатите брендови: ДОРМЕО, ТОП ШОП, КОСМОДИСК, ДЕЛИМАНО
Повеќе информации на следниот ЛИНКРаботењето во Студио модерна нуди многу можности за градење на професионалното знаење и вештини. Високо квалитетните т

loading...