АГРЕСИВНА КОГА ЌЕ СЕ НАПИЕ: Кокошка која има проблем со алкохолизам!!!

Кокошка која кога е трезна е права дама. Сепак, постои еден проблем – таа сака да пие пиво.И ако во моментите додека пие пиво, некој се обиде да го земе пијалокот, кај неа тогаш агресивноста доаѓа до израз. Обидете се да и го земете пивото и ќе дознаете колку е остар нејзииот клун.
 Погледнете:И ако во моментите додека пие пиво, некој се обиде да го земе пијалокот, кај неа тогаш агресивноста доаѓа до израз. Обидете се да и го

Пронајдете не на следниве мрежи: