Ај опиши ми го твојот сексуален живот во наслов од книга…

Ај опиши ми го твојот сексуален живот во наслов од книга…Кај ја праша?.. Изгледа дека и нема баш сексуален живот :)Кај ја праша?.. Изгледа дека и нема баш сексуален живот 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: