Андрија и Анѓелка со симпатичен поздрав до македонските фанови!

Видеото во кое српскиот актер Андрија Милошевиќ се труди да се разбере со словенскиот цариник, додека Анѓелка Прпиќ му помага со преводот, експресно стана хит во регионот.Но, кога ќе слушнете како двајцата главни ликови зборуваат македонски јазик во видеото во кое ги поздравуваат нивните фанови во Македонија, едноставно нема да можете да ги сопрете солзите од смеење.
„Андрија и Анѓелка“ брзо се здобија со армија фанови од целиот регион и тоа благодарение на добриот хумор и досетливоста.
Во продолжение можете да го слушнете нивниот поздрав за македонските фанови:
 

Za sve fanove iz Makedonije koji nas podržavaju i vole
Posted by Andrija i Anđelka on Friday, November 13, 2015

Но, кога ќе слушнете како двајцата главни ликови зборуваат македонски јазик во видеото во кое ги поздравуваат нивните фанови во Македонија, едноста

Пронајдете не на следниве мрежи: