АНГЕЛ СПАСИ ЧОВЕК?! Врз него падна камион. Она што се случи подоцна ги збуни луѓето!

Пет главни артерии му биле искинати и не се очекувало дека ќе живее повеќе од неколку часа.Брус Ван Ната бил сериозно повреден откако врз него паднал камион со тежина од 4500 килограми.
Тој тврди дека видел два ангели коишто го држеле во тој момент.
Пет главни артерии му се скинале и не се очекувало дека ќе живее повеќе од неколку часа.
Меѓутоа, според неговите зборови, Бог чудесно го излечил.
Неговата приказна може да ја погледнете во приложеното видео:Брус Ван Ната бил сериозно повреден откако врз него паднал камион со тежина од 4500 килограми.
Тој тврди дека видел два ангели коишто го др

Пронајдете не на следниве мрежи: