АПСОЛУТЕН ХИТ: Само 1% од луѓето можат да избројат колку патки има на оваа снимка

Внимателно погледнете ја снимката. Дали успевате да ги преброите сите патки?Патките кои уредно ја поминуваат улицата подредени една позади друга станаа хит на интернет! Многумина се обидоа да ги избројат, но не успеаја.
Нивната колона е предолго па дури ни девојката по име Ана Синклер, која го снимала видеото, не успеала сите да ги фати со објективот.
Луѓето кои го погледнале ова видео се обиделе да ги избројат патките но никој не е сигурен во конечниот број.
Дали ќе успеете вие?
Погледнете го видеото:

Патките кои уредно ја поминуваат улицата подредени една позади друга станаа хит на интернет! Многумина се обидоа да ги избројат, но не успеаја.

Пронајдете не на следниве мрежи: