Атракција на Интернет: Што велат лезбејките за пенисот?

Loading...

Најчесто пенисот не е омилен меѓу лезбејките. Сепак Дејв Вавј собрал неколку свои пријателки кои се лезбејки па сакал да слушне од нив што навистина мислат за пенисот. 
Тој дознава дека поголем дел од лезбејките немаат никаков проблем со пенисот, туку со „личноста која го поседува“. 
Останатите лезбејки признаваат дека во своите фиоки чуваат вибратори, а тоа е знак дека само им завидуваат на мажите поради нивниот орган. 
Погледнете го видеото кое стана вистинска атракција на интернет и е прегледано повеќе од 200 илјади пати. 
 Најчесто пенисот не е омилен меѓу лезбејките. Сепак Дејв Вавј собрал неколку свои пријателки кои се лезбејки па сакал

loading...