Баба избегала од старечки дом. Останале со отворена уста кога ја нашле и виделе што прави!

Нејзиниот син, Тони Селерс, бил шокиран кога тој пристигнал во старечки дом и ја затекнал празна, инвалидската количка, која била наменета за неговата мајкаБабата Седи(79) е вистински бунтовник, и со нејзините дела го докажала тоа! Всушност, таа била згрижена во дом за стари лица, но еден ден таа избегала. Ова предизвикало паника и сите се „фрлиле“ во потрагата по неа.
Нејзиниот син, Тони Селерс, бил шокиран кога тој пристигнал во старечки дом и ја затекнал празна, инвалидската количка, која била наменета за неговата мајка
Сепак, на неговата грижа и дошол крајот, кога бил информиран дека таасе наоѓа во салон за тетоважи заедно со нејзината внука Саманта (22).
Тие одлучиле на левото рамо да си направат тетоважа, срце, и тоа го направиле!
Когаја прашале Седи зошто таа го направи тоа, таа рекла дека „ја боли уво за се“!
Погледнете го видеото:Бабата Седи(79) е вистински бунтовник, и со нејзините дела го докажала тоа! Всушност, таа била згрижена во дом за стари лица, но еден ден таа избег

Пронајдете не на следниве мрежи: