Балканот ја памети по добрите гради а сега изгледа многу подобро!

Loading...

Ако постои видео спот на кој сите се сеќаваат тоа дефинитивно е на Сабрина за песната „ Boys Boys Boys“, а 26 години подоцна Италијанката се уште е секс бомба!Сите кои имаат повеќе од 30 години сигурно ја паметат Сабрина можеби не нејзиното име но нејзините огромни гради сигурно!
Италијанската пејачка има 46 години и изгледа како авион, многумина мислат дека изгледа подобро дури и од 1988 година, кога разголената црнка тотално го полуде Балканот.
Во тој период со својот изглед им го разубави животот на многумина. А за потсетување еве како изгледаше тоа:

 
 

 
Додека пак пред четири години таа сними уште еден спот со Саманта Фокс, и еве како изгледаше тоа… Дека таа се уште изгледа одлично потврдуваат и многуте фотографии кои ги објавува на социјалните мрежи.  
Сите кои имаат повеќе од 30 години сигурно ја паметат Сабрина можеби не нејзиното име но нејзините огромни гради сигурно!
Италијанската пеј

loading...
Loading...