Бебето што го освои светот

Loading...

Погледнете како родителите пронајдоа иновативен начин да го разбудат своето бебе.  Ова бебе кога и да ја слушне планетарно популарната песна “Gangnam style” скока и игра, а неговата сестра не може да се воздржи.Погледнете како родителите пронајдоа иновативен начин да го разбудат своето бебе.  Ова бебе кога и да ја слушне п

loading...