Беше сосема обичен ден на плажа, а потоа покрај капачите се појави огромна ајкула!

На сите им е познато дека Бразил е дестинација која нуди три нешта. Пред сѐ, добар фудбал, убави жени и прекрасни пространи плажи.Но, дали знаете по што друго се познати Бразилците?
Познати се по тоа што се големи шегобијци.
Плажите се дел од секојдневниот живот на жителите на Бразил. Луѓето едноставно сакаат да ги покажуваат своите тела, но и да се капат во морето.
Токму поради тоа, оваа шега што ќе ја видите во приложеното видео е навистина оригинална.

Како луѓето реагираат кога во своја близина ќе здогледаат ајкула?
Погледнете го видеото и уверете се сами:
Но, дали знаете по што друго се познати Бразилците?
Познати се по тоа што се големи шегобијци.
Плажите се дел од секојдневниот живо

Пронајдете не на следниве мрежи: