Бесрамно ја изневерувал девојката, па скоро завршил со запалена машкост!

„Ме изневеруваш со колешка од работа, зарем мислеше дека никогаш нема да дознаам“ – налутената девојка му викала на дечкото кој во тој момент се тркалал по подот од собата.Да, добро видовте, девојката на неверното момче на гаќите му истурила малку запаллива течност, а потоа и му ја запалила машкоста.
Иако не претрпел посериозни повреди, овој маж дефинитивно ќе го памети своето неверство до крајот на животот.
Да, добро видовте, девојката на неверното момче на гаќите му истурила малку запаллива течност, а потоа и му ја запалила машкоста.
Иако не п

Пронајдете не на следниве мрежи: