„БЕЗ ВЛАКНА НА ЈАЗИК“: Оваа безобразна келнерка сите ја сакаат, а еве и зошто!

Во Чикаго ресторанот „Ed Debevic’s“ е најпознат по својот безобразен персонал без влакна на јазикот.Келнерките во овој ресторан ги навредуваат гостите, не поднесуваат неодлучност, но и покрај сето тоа се извонредно професионални а гостите се враќаат во ресторанот поради нив.
Еве како изгледа тоа:Келнерките во овој ресторан ги навредуваат гостите, не поднесуваат неодлучност, но и покрај сето тоа се извонредно професионални а гостите се враќа

Пронајдете не на следниве мрежи: