Бидермаерот летна во рацете кај девојката, но тогаш нејзиниот дечко направи ГОЛЕМА ГРЕШКА

Младиот пар бил на свадба, и пристигнал моментот за фаќање на бидермаерот. Девојката вечно ќе го памети тој настан…Даниел и неговата девојка Енџи биле на свадба кај своите пријатели и се било прекрасно до моментот кога невестата го фрлала бидермаерот.
Букетот се движел во правец кај Енџи до моментот кога Даниел го удира и го насочува во друг правец подалеку од неа.
 За работите да бидат уште полоши, овој момент е снимен на камера и поставен на интернет. Како реагирала Енџи кога се изгаснале камерите, можеме само да претпоставиме. Погледнете го видеото:Даниел и неговата девојка Енџи биле на свадба кај своите пријатели и се било прекрасно до моментот кога невестата го фрлала бидермаерот.
Бу

Пронајдете не на следниве мрежи: