БИЛА ВО ВРСКА СО ДВАЈЦА: Момците сфатиле дека се изневерени, па одлучиле да…

Loading...

Двајца момци случајно сфатиле дека се во врска со иста девојка, а со самото тоа и дека се изневерени, па се одлучиле да ја фатат на делои да ја посрамотат така што на интернет ќе го постават видеото во кое таа се обидува да им објасни што се случува. Имено, таа отишла со еден од нив двајца, не очеквајќи дека ќе налета и  оној другиот. Момчето кое не било со неа в автомобилот со вклучена камера на мобилен телефон му пришол на автомобилот и ја прашал дали е во врска со другото момче.
Во прв момент не сакала да признае дека го изневерува, но момчето со кое таа била во автомобилот и рекол дека е подобро да ја каже вистината.

– Каква вистина? – запрашала таа изненадено, поради што караницата се продолжила се до моментот кога двајцата и признале дека се познаваат и дека се дознале.Имено, таа отишла со еден од нив двајца, не очеквајќи дека ќе налета и  оној другиот. Момчето кое не било со неа в автомобилот со вклучена кам

loading...
Loading...