БИЗАРЕН СВАДБЕН ОБИЧАЈ: Девојките се нишаат во скутовите на момчињата, а победникот…

Руси како Руси – поголема мистерија се дури и од Јапонците кога се во прашање обичаите.Токму затоа, на тамошните свадби можат да се видат парови како играат многу бизарни игри.
Имено, девојките им седнуваат во скут на момчињата и потоа во ритам се мрдаат додека се обидуваат да надуваат балон.
Победник е парот чиј балон прв ќе пукне.
Balloon contest at Russian wedding by ludodobolaТокму затоа, на тамошните свадби можат да се видат парови како играат многу бизарни игри.
Имено, девојките им седнуваат во скут на момчињат

Пронајдете не на следниве мрежи: