Бизарна скриена камера! Нема да ви се верува што му НАПРАВИ на неговиот пријател!

Оваа шега отиде во сосема друг правец.Тотално невкусна шега, што ли си помисли.Во еден момент си спие спокојно, а веќе во следниот го чека ХОРОР.
Што би му направиле ВИЕ по ова?
Погледнете ја најбизарната скриена камера:
 Тотално невкусна шега, што ли си помисли.Во еден момент си спие спокојно, а веќе во следниот го чека ХОРОР.
Што би му направиле ВИЕ по ова?

Пронајдете не на следниве мрежи: